Αγαπητοί Γονείς, 

Στην South BC Αλίμου παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο της έξαρσης του κορωνοϊού Covid-19. 

Έχοντας λάβει γνώση :

 • της ΚΥΑ του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων της χώρας για την προστασία της δημόσιας υγείας, 
 • της ανακοίνωσης του Δήμου Αλίμου αναφορικά με τους Αθλητικούς Χώρους του Δήμου που αναφέρει: “Από 11 έως 25 Μαρτίου υπαίθρια ανοιχτά γήπεδα, κλειστό γήπεδο, κολυμβητήριο, κλείνουν για το κοινό και θα λειτουργούν μόνο για τις αγωνιστικές ανάγκες των Αθλητικών Σωματείων (προπόνηση και αγώνες χωρίς κοινό). Σε περίπτωση που ανασταλούν τα πρωταθλήματα με αποφάσεις των αρμόδιων Ομοσπονδιών, θα κλείσουν εντελώς όλοι οι αθλητικοί χώροι”. 

και δίχως να έχουμε λάβει κάποια εξειδικευμένη οδηγία από τον Ε.Ο.Δ.Υ., τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ή τις κατά τόπους αρμόδιες αρχές, που να ορίζει αντιστοίχως την αναστολή της λειτουργίας των αθλητικών σωματείων και των προπονήσεων, όλες οι προπονήσεις της South BC Αλίμου συνεχίζονται κανονικά.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, και με απόλυτη συναίσθηση του αισθήματος ευθύνης που έχει η South Αλίμου απέναντι στους αθλητές της, εφαρμόζουμε τα ακόλουθα:

  1. Διεξαγωγή προπονήσεων κεκλεισμένων των θυρών στα ανοιχτά γήπεδα της οδού Λυσικράτους 82 και Κονδύλη.
  2. Εντατικοποίηση της αυστηρότητας στην καθαριότητα ανοιχτών και κλειστών χώρων (γραφεία, WC) σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή.
  3. Απαγόρευση κατανάλωσης νερού απευθείας από τις υπαίθριες βρύσες – σύσταση χρήσης επαναχρησιμοποιούμενων μπουκαλιών ή ποτηριών.
  4. Διαρκής ενημέρωση και επικοινωνία με αθλούμενους, γονείς και εργαζομένους των κανόνων υγιεινής όπως ορίζονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. > https://bit.ly/2TDWZbF 
  5. Τακτική ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μερών της South BC Αλίμου αναφορικά με κάθε νεότερη ενημέρωση.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας και δεσμευόμαστε ότι θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις

Με εκτίμηση

Για το Αθλητικό  Σωματείο 

South BC Αλίμου 

Το Δ.Σ.