Στη South BC Αλίμου παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις και τα διαρκώς αυξανόμενα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο της έξαρσης του κορονοϊού Covid-19.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων (ΕΟΚ, ΕΣΚΑΝΑ) και σε συμφωνία με την σχετική οδηγία του Δήμου Αλίμου, ανακοινώνουμε ότι από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 αναστέλλονται ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ όλες οι δραστηριότητες των ακαδημιών της ομάδας μας ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ – ΑΓΩΝΕΣ συμπεριλαμβανομένων και των αγωνιστικών μας τμημάτων (παιδικό, εφηβικό, ανδρικό). Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις.

Όλοι μας καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε έκτακτες και πρωτόγνωρες συνθήκες στην δουλειά μας, στην οικογένεια μας, ακόμα και στην αναψυχή και την άθληση μας.

Η South BC Αλίμου ανταποκρινόμενη στο καθήκον της στέκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες τους, ανακοινώνοντας την λειτουργία πλατφόρμας εξ αποστάσεως προπόνησης. 

Το Weball, όπως ονομάζεται έχει ως στόχο:

  • την διατήρηση της χαρούμενης διάθεσης των παιδιών 
  • την άθληση στην καθημερινότητα 
  • την ενίσχυση των κοινωνικών δεσμών μεταξύ φίλων, συμπαικτών και προπονητών,
  • την στήριξη της κοινωνίας στη προσπάθεια της να πολεμήσει την έξαρση του κορωνοϊού

Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στο Weball από τον χώρο τους (με την παρουσία ενός ενήλικα κηδεμόνα τους), σε ζωντανή σύνδεση με προπονητή της South BC, μέσω κινητού, laptop ή σταθερού υπολογιστή. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Weball θα αποσταλούν στα μέλη της South BC Αλίμου με ειδοποιήσεις SMS και Email. 

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες συγκυρίες με χαμόγελο και σιγουριά. 

Με εκτίμηση
Για το Αθλητικό  Σωματείο

South BC Αλίμου
Το Δ.Σ.