Η Αθλητική Ακαδημία South διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά στον Άλιμο, το απογευματινό Summer Basketball Camp για παιδιά 5 έως 12 ετών, 27 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου, κάθε Δευτ. Τετ. Πεμ. 18.30 με 20.00.

Εξειδικευμένοι προπονητές για τις μικρές ηλικίες,  θα διαχωρίσουν τους μικρούς αθλητές σε τμήματα ανά ηλικία και σύμφωνα με τις δυνατότητές τους προκειμένου με την ολοκλήρωση του Summer Basketball Camp να αποκομίσουν τη μέγιστη δυνατή εμπειρία.

Η προπόνηση σύμφωνα με το κάθε ηλικιακό γκρουπ περιλαμβάνει άσκηση γενικών αθλητικών ικανοτήτων, εκμάθηση δεξιοτήτων καλαθοσφαίρισης, δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες (ομιλητές, βίντεο, διάδραση, παιχνίδια). Οι μικροί μας αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά καταξιωμένους αθλητές διεθνούς φήμης και να μοιραστούν πολύτιμες εμπειρίες.

To Camp μας έχουν τιμήσει με τη παρουσία τους αθλητές διεθνούς και Παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Νίκος Παππάς, ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο Χρήστος Σαλούστρος και ο Νίκος Γκίκας.

ΠΑΡΟΧΕΣ:  t – shirt προπόνησης, Χυμοί, Φρούτα, Δίπλωμα συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής 10€ / εβδομάδα ή 30€ / 4 εβδομάδες 

Στο South Basketball Camp θα βρείτε:

  • Έμπειρο προπονητικό team με εξειδίκευση στα τμήματα υποδομής.
  • Παρουσία εκπαιδευμένου προσωπικού στο χώρο του γηπέδου, μόνιμη συνεργασία με αθλίατρο, υπεύθυνο φυσικής αγωγής και  διατροφολόγο
  • Επισκέψεις από καταξιωμένους αθλητές, προπονητές και αναγνωρισμένα στελέχη του μπάσκετ για να συμβουλεύσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά.

Για κρατήσεις – πληροφορίες συμμετοχής καλέστε το 210 98 86 357  ή δηλώστε συμμετοχή διαδικτυακά στο: www.gosouth.gr/Camp