Το κλειστό του Αλίμου κοκκίνησε την Τρίτη 19/12 καθώς πλημμύρισε από θεατές, γονείς και φίλους του South BC ντυμένους στα κόκκινα στο πλαίσιο της εκδήλωσης RedAlimos. Η εορταστική ατμόσφαιρα έντυσε την 13 αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ, όπου το South BC αντιμετώπισε τον ΑΣ ΠΕΡΑ.

Ο σκοπός της εκδήλωσης διπλός

  • Κοινωνική ευαισθητοποίηση και συνεισφορά μέσα από την συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου, τις γιορτινές αυτές ημέρες.
  • Ανάδειξη της θετικής ενέργειας των αγώνων μέσα από το θέαμα και την γιορτινή διάθεση, μακριά από σκοπιμότητες και οπαδικά τείχη

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Δήμαρχο μας κ. Ανδρέα Κονδύλη, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού κ. Στέφανο Διαμαντή, τον Αντιπρόεδρο του ΘΟΠΑΑ κ. Νίκο Αλβανό και τον κ. Δημήτρη Δημάκη, Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό ΑΓΑΠΩ τον ΑΛΙΜΟ και Πρόεδρο των Αιτωλοακαρνάνων Αλίμου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης RedAlimos με την παρουσία της Μασκότ “SouthMan”, διαγωνισμούς, παρουσιάσεις ομάδων, δώρα, εκπλήξεις και πολύ μουσική, έδωσε μια ξεχωριστή νότα στον δυνατό αγώνα του South BC ενάντια στο ΑΣ ΠΕΡΑ, χαρίζοντας ευχάριστες στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η εντυπωσιακή συμμετοχή των φίλων της ομάδας είχε ως αποτέλεσμα την σημαντική συλλογή τροφίμων τα οποία και παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου.

Στο αγωνιστικό μέρος, το τέλος του αγώνα βρήκε το παιδικό του South νικητή με σκορ 73 – 51. Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος για το 2017, ενώ σε αυτή φάση του πρωταθλήματος ο South είναι αήττητος, έχοντας κατακτήσει το απόλυτο 11-0.

Ο προπονητης του παιδικού τμήματος και εκ των τεχνικών υπευθύνων της ακαδημίας South,  Άνθης Αλέξανδρος  δήλωσε σχετικά “ Η διαδικασία του πρωταθλήματος είναι για εμάς μια ευχάριστη εμπειρία μάθησης, προσωπικής και ομαδικής εξέλιξής. Το πρόγραμμα ανάπτυξης που ακολουθούμε πιστά, σε συνδυασμό με την συστηματική καλλιέργεια της ομαδικής μας κουλτούρας, έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου οι αθλητές μας διασκεδάζουν, δουλεύουν σκληρά και αποκομίζουν νέες και σημαντικές εμπειρίες”.