Τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ είναι η ψυχή του αθλήματος, το μέρος που μικρά παιδιά μετράνε τις δυνάμεις τους και οι μεγάλοι γίνονται πάλι παιδιά κυνηγώντας μια μπάλα!

Κάθε γειτονιά, έχει ένα τέτοιο γήπεδο μπάσκετ που όλοι γνωρίζουν, ένα σημείο συνάντησης μετά το σχολείο, ένα κοινό τόπο μπασκετικής διαδρομής για μικρούς και μεγάλους.

Το δικό μας ανοιχτό το γνωρίσαμε πιτσιρικάδες στον Άλιμο την δεκαετία του 90, τα “μπασκετάκια” στην Λυσικράτους. Χρόνια με τα χρόνια όμως το αγαπημένο μας κάτω γηπεδάκι σκοτείνιαζε μουτζουρωμένο, ζητώντας μια χαρούμενη νότα για να φωτίσει τα παιδικά χαμόγελα.

Αυτό και έγινε! Το Σάββατο 27/2/2016 με πρωτοβουλία της Αθλητικής Ακαδημίας South και με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Αλίμου, το ανοιχτό μας φώτισε ξανά ντυμένο στα κόκκινα.

Το πρώτο κόκκινο γήπεδο στον Άλιμο είναι γεγονός, έτοιμο να ταξιδεύσει παιδιά και μεγάλους σε νέες χαρούμενες δράσεις και εμπειρίες, γεμίζοντας όλους μας μας με ευθύνη και διάθεση για την διατήρηση του.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την διαδικασία μεταμόρφωσης του ανοιχτού μας γηπέδου και τους συντελεστές της αξιέπαινης προσπάθειας.  #GOSOUTH #REDCOURT

 

3ρ34ρ43ρ43

 

rf3r34r43r4

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *