Η South BC Αλίμου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Διονύση Παναγάκη ως Head Coach του ανδρικού τμήματος του Συλλόγου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ΕΣΚΑΝΑ. 

Ο Coach Παναγάκης έχει σημαντική εμπειρία ως προπονητής σε πλήθος εθνικών κατηγοριών ενώ στην αρχή της προπονητικής του διαδρομής βρέθηκε στην ομάδα του Περιστερίου ως assistant coach του ανδρικού τμήματος με συνεχής ανόδους έως και την Α1 εθνική κατηγορία και ως head coach του εφηβικού τμήματος του ίδιου συλλόγου. 

Τα τελευταία 2 χρόνια κατείχε την θέση του Head Coach του άκρως ανταγωνιστικού παιδικού τμήματος του Πρωτέα Βούλας, ενώ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 παράλληλα με την South Αλίμου, θα καθοδηγεί το εφηβικό τμήμα του Πρωτέα Βούλας ως πρώτος προπονητής. 

Ο Διονύσης (Σάκης) Παναγάκης, ως αθλητής ολοκλήρωσε μία πλούσια και ενεργή καριέρα σε θέσεις οργανωτικού και εκτελεστικού ρόλου, στο σύνολο των εθνικών κατηγοριών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Μίλωνα, τον ΟΦΗ, το Λαύριο, τον Ιωνικό Λαμίας και την Γλυφάδα.