Άκρως επιτυχημένο το πρώτο τεστ ενάντια στον ΑΟ Βουλιαγμένης για το νεανικό Ανδρικό της South BC παρά την τελική ήττα με 59 – 67 για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ. Την Δευτέρα 16/9 η South αντιμετώπισε την έμπειρη και ανώτερης κατηγορίας (Γ’ ΕΣΚΑΝΑ) ομάδα του ΑΟ Βουλιαγμένης την οποία ανταγωνίστηκε επάξια για 40’ λεπτά. 

Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικές φάσεις και δαιμονιώδη ρυθμό οι φίλαθλοι που γέμισαν το κλειστό του Αλίμου αποζημιώθηκαν πλήρως από το ντεμπούτο της νέας ανδρικής ομάδας της πόλης του Αλίμου. 

Ο Γιώργος Γκουγκούτσης, προπονητής της Ανδρική και Εφηβικής ομάδας της South BC, δήλωσε σχετικά: 

“Η πρώτη μου παρουσία σαν πρώτος προπονητής σε πάγκο ανδρικής ομάδας συνδυάστηκε με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας της South από την ίδρυσή της, είμαστε λοιπόν περήφανοι και εγώ και οι παίκτες μου που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της South Αλίμου”.

 

South BC (Γκουγκούτσης Γ. –  Άνθης Α.): Κεραμιδάς, Λυντιρίδης 12, Φέξης 7 (1), Τσιπιανίτης 2, Μπερέτσος 4, Σαρρής 5, Σπανάκης 3, Καραβαγγέλης 15 (3), Αναγνωστάκης, Μπάτρας 11 (3).

Α.Ο.Βουλιαγμένης (Κολοτούρος Γ. – Σπυριδάκης Δ.): Αναστασίου 5, Απτόσογλου, Παπαδάτος 6, Σπανάκης 2, Καλούδης 19 (3), Κουβούσης 10, Φατούρος, Μήλιος, Παπαμιχαήλ 11, Λειβαδάς Γ. 9 (1), Λειβαδάς Α. 3 (1), Γεωργακής 2.