Ο Γιάννης και o Θανάσης, ο Θανάσης και ο Γιάννης δυο NBAers φώτισαν τα μπασκετάκια του 1ου Γυμνάσιου Αλίμου με την παρουσία τους στο 2ο Basketball Summer Campτης Αθλητικής Ακαδημίας South.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρική, παιδιά και γονείς επιβράβευσαν τους δύο αθλητές με το πιο δυνατό τους χειροκρότημα, για την απίστευτη διαδρομή που διένυσαν για την ελπίδα που χαρίζουν, για το παράδειγμα που δίνουν σε όλους μας.

Ο νέος Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης χαιρετίζοντας τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τα μέλη του SOUTH δήλωσε “ Τα παιδιά αυτά είναι η απόδειξη ότι αν κυνηγάς το όνειρο σου και αν αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις μπορείς να πετύχεις. Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας όχι μόνο στο μπάσκετ και τον αθλητισμό αλλά και στη ζωή γενικότερα”.

Από τις γειτονιές των Σεπολίων, στις αμερικάνικες μεγαλουπόλεις και από τα γήπεδα του Ζωγράφου, σε εκείνα του NBA. Tα αδέλφια Αντετοκούνμπο έχουν καταπλήξει το παγκοσμιο μπασκετικό στερέωμα με το ταλέντο, το ήθος και την μοναδική ιστορία της ζωής τους.

Το δίδαγμα που αφήνουν σε εμάς ;

Το κεφάλι ψηλά, το βλέμμα στον στόχο όποια και να είναι η αφετηρία σου.