4t54t54t54Η Αθλητική Ακαδημία South διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά στον Άλιμο, το απογευματινό Summer Basketball Camp για παιδιά 5 έως 14 ετών,  3 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου, για 3 εβδομάδες κάθε Δευτ. Τετ. Πεμ. 18.30 με 20.00.

Εξειδικευμένοι προπονητές για τις μικρές ηλικίες,  θα διαχωρίσουν τους μικρούς αθλητές σε τμήματα ανά ηλικία και σύμφωνα με τις δυνατότητές τους προκειμένου με την ολοκλήρωση του Summer Basketball Camp να αποκομίσουν τη μέγιστη δυνατή εμπειρία.

Η προπόνηση σύμφωνα με το κάθε ηλικιακό γκρουπ περιλαμβάνει άσκηση γενικών αθλητικών ικανοτήτων, εκμάθηση δεξιοτήτων καλαθοσφαίρισης, δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες (ομιλητές, βίντεο, διάδραση, παιχνίδια). Οι μικροί μας αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά καταξιωμένους αθλητές διεθνούς φήμης και να μοιραστούν πολύτιμες εμπειρίες.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

To Camp μας έχουν τιμήσει με τη παρουσία τους αθλητές διεθνούς και Παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Νίκος Παππάς, ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο Χρήστος Σαλούστρος και ο Νίκος Γκίκας.

 

back (1)