Η South BC Αλίμου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα τμήματα των ακαδημιών της, με ενέργεια, ενθουσιασμό και πολλή όρεξη για μπάσκετ. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και παραγωγική για τα παιδιά μας.

Έναρξη Προπονήσεων Ακαδημίες Δευτέρα 6/9 !

   Το πολύπλευρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της South BC με την συνεργασία της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και πάνω από όλα η αγάπη και φροντίδα όλων μας , θα βοηθήσουν τους αθλητές μας στην πορεία τους στην καλαθοσφαίριση και τον αθλητισμό.

   Επιθυμία μας είναι να βλέπουμε μικρους και μεγάλους αθλητές να είναι χαρούμενοι, ισορροπημένοι στις δραστηριότητες τους, να γίνονται καθημερινά καλύτεροι και να προοδεύουν.

    Συνεπής στην τεχνική προσέγγιση, με κατάλληλα ερεθίσματα ανα ηλικία και συστηματική αναπτυξιακή καθοδήγηση, η South Αλίμου οδηγεί τους αθλητές της στη διαρκή και αποτελεσματική ενασχόληση με τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  210 98 86 357 – 213 045 0612

 Ώρες λειτουργίας γραμματείας από τις 23/08 : Δευτέρα έως Παρασκευή 18.30 με 20.30  – Λυσικράτους 82 & Κονδύλη, Άλιμος 

Οι προπονητές της South BC Αλίμου εκπαιδεύονται με την συνεργασία της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Είπαν για εμάς

Η South BC Αcademy πηγαίνει το μπάσκετ ένα βήμα πιο ψηλά για τα δεδομένα της Ελλάδας, καθώς γίνεται ο πρώτος σύλλογος που εκπαιδεύει τους προπονητές του σε συνεργασία με την USA Basketball.