Όροι Χρήσης

Η υπηρεσία WeBall παρέχεται εθελοντικά από τη South BC προς τα μέλη της εν όψει της δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε για την προστασία της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο της έξαρσης του κορονοϊού Covid-19.

Με απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού και των αρμοδίων φορέων (ΕΟΚ,ΕΣΚΑΝΑ) και σε συμφωνία με σχετική οδηγία του Δήμου Αλίμου ανεστάλησαν όλες οι δραστηριότηες της ακαδημίας. Το διάστημα αυτό οι αθλητές των ακαδημιών μας (τμήματα υποδομών και αγωνιστικά) θα βρίσκονται μακριά από τους χώρους άθλησης όχι όμως και αποκομμένοι από την προπονητική διαδικασία. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουν τα παιδιά τις ημέρες αυτές κάνοντας προπόνηση από το σπίτι τους, πάντοτε υπό την επίβλεψη ενήλικα και να ασχοληθούν με δημιουργικές δραστηριότητες. Στην ομάδα θα μπαίνουν δυναμικά οι προπονητές που σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, αλλά από απόσταση πια, θα επικοινωνούν με τους αθλητές τους και θα προΐστανται προγράμματος εκγύμνασης.

Οι παρακάτω όροι εφαρμόζονται από όλους τους χρήστες της υπηρεσίας WeBall. 

Οι  παρόντες όροι χρήσης, όπως κάθε φορά ισχύουν και τροποποιούνται, αποτελούν τη σύμβαση μεταξύ των χρηστών της υπηρεσίας WeBall και της South BC.

 Για τη χρήση της υπηρεσίας WeBall είναι απαραίτητη η αποδοχή των παρακάτω όρων.

  1. Δικαιώματα χρήσης

Χρήστες μπορούν να γίνουν αποκλειστικά τα μέλη της South BC. Υποστηρίζονται δύο διακριτές κλάσεις χρηστών που διαφοροποιούνται ως προς τα δικαιώματα χρήσης που τους προσδίδονται. Η πρώτη κλάση χρηστών είναι αυτή των «απλών χρηστών» ενώ η δεύτερη αυτή των «συντονιστών». Απλοί χρήστες της υπηρεσίας είναι εκείνοι οι οποίοι δύνανται να συμμετέχουν σε μια τηλεδιάσκεψη έπειτα από πρόσκληση που τους έχει γίνει αλλά όχι και να οργανώσουν μια τηλεδιάσκεψη. Το δικαίωμα προγραμματισμού μιας τηλεδιάσκεψης σε συγκεκριμένο χρόνο και πρόσκλησης συμμετοχής σε αυτήν άλλων χρηστών έχουν μόνο οι συντονιστές. Ωστόσο η South BC διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει κατόπιν συνεννοήσεως με τους εμπλεκομένους συντονιστές το πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων. Η South BC επίσης διατηρεί το δικαίωμα να θέσει άνω όρια στον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων σε μια τηλεδιάσκεψη όσο και τη χρονική διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης.

  1. Λογαριασμοί Χρηστών 

Η πρόσβαση στην υπηρεσία WeBall γίνεται μέσω λογαριασμών χρηστών. 

Ο λογαριασμός του κάθε χρήστη είναι προσωπικός και κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για κάθε δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στον λογαριασμό του.

Λογαριασμό δύναται να δημιουργήσει και να καταστεί Χρήστης το κάθε μέλος της South BC, πραγματοποιώντας εγγραφή και δημιουργώντας προσωπικό λογαριασμό. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής, στο πλαίσιο της ασφαλείας της σύνδεσης, απαιτείται η αναγραφή της διεύθυνσης email, ονοματεπωνύμου μέλους (γονέα/κηδεμόνα), ονοματεπωνύμου αθλητή και ηλικιακό γκρούπ. Εν συνεχεία αποστέλεται προσωπικό email με οδηγίες και αποκλειστικό link πρόσβασης.

Αναλυτικά τους όρους χρήσης της πλατφόρμας WEBEX της CICSO, την οποία αξιοποιεί η South BC μπορείτε να δείτε εδώ.

Τo link πρόσβασης δεν πρέπει να γνωστοποιείται σε οποιονδήποτε τρίτο. Ο κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις πράξεις που διενεργούνται με τη χρήση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου και υποχρεούται να ειδοποιεί άμεσα τη South BC για κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Σε κάθε περίπτωση η South BC δεν ευθύνεται έναντι του χρήστη για οποιαδήποτε ζημία αυτού.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού αποδέχεστε τη λήψη διαφημίσεων αναφορικά με υπηρεσίες της South BC. Αντιστοίχως, μας δίνετε την συγκατάθεσή σας σύμφωνα με τον νόμο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους παραπάνω σκοπούς.

Όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο ή μας αποστέλλετε ηλεκτρονική επιστολή, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά και αντιστοίχως συναινείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικές επικοινωνίες από εμάς. Στα πλαίσια αυτά η South BC θα προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες επικοινωνίες προς εσάς μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλα μέσα με σκοπό την ανταπόκριση και τυχόν ικανοποίηση των αιτημάτων σας.

  1. Προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα εκγύμνασης

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα εκγύμνασης  WeBall είναι απαραίτητη η επίβλεψη από ενήλικα, ο οποίος και θα αξιολογεί τη δυνατότητα συμμετοχής του ανηλίκου καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος . 

Ο επιβλέπων ενήλικας οφείλει να διασφαλίσει ότι ο διαθέσιμος χώρος εκγύμνασης είναι τουλάχιστον 2 Χ 2 μέτρα, απουσία αιχμηρών, εύθραυστων και εν γένει επικίνδυνων αντικειμένων.

  1. Μη επιτρεπτή χρήση 

Απαγορεύεται η ανάρτηση, αποστολή, μετάδοση, μεταφορά, διανομή ή διευκόλυνση διανομής οποιουδήποτε περιεχομένου ή δεδομένων και γενικότερα η χρήση της υπηρεσίας WeBall με τρόπο τέτοιο ώστε να παραβιάζονται οι ισχύοντες νόμοι και διατάξεις. 

  1. Διακοπή ή ματαίωση

Σε περίπτωση παραβίασης των όρων χρήσης η South BC. μπορεί να αναθεωρήσει, να επανεξετάσει και να παύσει την παροχή των υπηρεσιών προς τον παραβάτη χρήστη.

  1. Δικαιώματα και υποχρεώσεις

 Η South BC διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τον παρόντα Κανονισμό Χρήσης. Η South BC. διατηρεί επίσης το δικαίωμα να εξελίσσει την υπηρεσία WeBall ανάλογα με τις τεχνολογικές εξελίξεις και να ενημερώνει αναλόγως μέσω e-mail τους συντονιστές και τους χρήστες. Σε περίπτωση τροποποίησης των όρων χρήσης οι χρήστες θα ενημερώνονται γι΄ αυτό μέσω της ιστοσελίδας της υπηρεσίας τουλάχιστον 15 ημέρες πριν. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους νέους όρους θα πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί την υπηρεσία WeBall πριν την εφαρμογή των νέων όρων. Σε περίπτωση που δεν θα σταματήσει να χρησιμοποιεί την υπηρεσία WeBall θεωρείται αυτομάτως ότι αποδέχεται τους νέους όρους.

Κανένα περιεχόμενο της υπηρεσίας εκγύμνασης WeBall δεν επιτρέπεται να εγγραφεί, αντιγραφεί, αναπαραχθεί, μεταφραστεί, διασκευαστεί ή με άλλο τρόπο μετατραπεί, διανεμηθεί, εκμισθωθεί, εκτελεστεί δημοσίως, μεταδοθεί, παρουσιαστεί δημόσια στο κοινό ή καταστεί με άλλους τρόπους προσιτό στο κοινό.

  1. Πνευματικά δικαιώματα

Η χρήση και μετάδοση περιεχομένου που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων παραβιάζει και τους παρόντες όρους χρήσης. Η South BC δε φέρει καμία ευθύνη ούτε και μπορεί να ελέγχει την ύπαρξη αυτών των δικαιωμάτων. Ως εκ τούτου η South BC θεωρεί ότι, κάθε χρήστης είναι κάτοχος των εν λόγω δικαιωμάτων και εγγυάται —με την αποδοχή των παρόντων όρων— ότι έχει τα απαραίτητα δικαιώματα ώστε η χρήση και μετάδοση του περιεχομένου να μην καταστρατηγεί τον νόμο και τις σχετικές διατάξεις.

  1. Αποποίηση ευθύνης

H υπηρεσία WeBall παρέχεται στους χρήστες της ως έχει χωρίς περαιτέρω εγγυήσεις για τη λειτουργικότητά της, ενώ η χρήση της γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Μέχρι το σημείο που καθίσταται επιτρεπτό από το εκάστοτε εφαρμοστέο δίκαιο η South BC αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης του ιστοτόπου καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία του ή στη διαβίβαση μέσω αυτού πληροφοριών στο διαδίκτυο. Επιπροσθέτως, δεν ευθυνόμαστε από τυχόν ζημία που μπορεί να επέλθει από τη χρήση του Ιστοτόπου και είναι αποτέλεσμα πράξεων τρίτων.

Η South BC θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αδιάλειπτη, αξιόπιστη και ποιοτική λειτουργία της υπηρεσίας WeBall. Ωστόσο, η ποιότητα υπηρεσίας μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με εσωτερικούς παράγοντες (πλήθος ενεργών χρηστών, υπάρχων δικτυακός εξοπλισμός, κ.α.) αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες (διαθεσιμότητα και φόρτος δικτύου, κ.α.). Επίσης, η South BC μπορεί αν απαιτηθεί να παύσει την παροχή της υπηρεσίας WeBall ή και να τροποποιήσει κάποια χαρακτηριστικά της, οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη άδεια. Η διακοπή της παροχής της υπηρεσίας WeBall σημαίνει αυτόματα την διακοπή χρήσης της από τους χρήστες.

  1. Εφαρμογή των όρων

Οι παρόντες όροι χρήσης αντικαθιστούν κάθε προηγούμενη συνεννόηση προφορική ή γραπτή ή άλλη  σύμβαση, συμφωνητικό σχετικό με την υπηρεσία WeBall. Ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να αποσύρει τη συναίνεσή του στους όρους χρήσης, αλλά αν το πράξει, η South BC θα σταματήσει την παροχή της υπηρεσίας WeBall.

Οι ως άνω όροι χρήσης διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και κάθε διαφορά που θα δημιουργείται σε σχέση με αυτούς θα επιλύεται στα δικαστήρια των Αθηνών.