Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής Καλαθοσφαίρισης .

Υπήρξε επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής με μεγάλη πορεία και επιτυχίες στο χώρο του μπάσκετ . Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής (πανπαιδικό,παιδικό,εφηβικό) και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον “αιώνιο αντίπαλο” Παναθηναïκό για να παίξει στην εφηβική ομάδα οπου συμμετείχε στις προπονήσεις και της  πρώτης ομάδας υπο τις οδηγίες του μεγάλου Σέρβου προπονητή Bozidar Maljkovic .

Στη συνέχεια στη κατηγορία των αντρών έχει αγωνιστει στις ομαδες: Κρόνος Αγ.Δημητρίου(Γ΄εθνική),Παπάγου(Α΄2 εθνική), Άλιμος (Α΄2,Β΄εθνική,Γ΄εθνική),Σπόρτιγκ(Α΄2 εθνική),ΑΕΚ(Α΄1 εθνική),Φιλαθλητικός Ζωγράφου(Γ΄,Β΄εθνική).

Έχει σημαντικές επιτυχίες όπως :

– Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς (1995)

–  Πρωταθλητής Α΄2 Εθνικής Κατηγορίας με την ομάδα του Σπόρτιγκ (2007)

–  Πρωταθλητής Γ΄Εθνικής Κατηγορίας με την ομάδα του Φιλαθλητικού(2011)

–  Επίσης έχει σημειώσει επιτυχίες με άνοδο ομάδων όπως Άλιμος (Β΄εθνική σε Α΄2) και Φιλαθλητικός (Β΄εθνική σε Α΄2)

Μετά το πέρας της καριέρας του σαν παίχτης ασχολείται με την προπονητική κυρίως μικρών ηλικιών ,παρακολουθεί κάθε χρόνο τα διεθνή σεμινάρια του ΣΕΠΚ και προσπαθεί εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του να δείξει το “δρόμο” σε νεαρούς αθλητές.

Είναι Τεχνικός Διευθυντής της Αθλητικής Ακαδημίας Νοτίων Προαστίων και Προπονητής της παιδικής ομάδας Α.Ο.Μαρκόπουλο .

Διετέλεσε βοηθός προπονητή της αντρικής ομάδας Γ.Σ.Κορωπί όπου σημείωσε επιτυχία με την άνοδο της ομάδας από τη Γ΄εθνική στη Β΄εθνική(2015) .

Παναθηναϊκός – Παιδικό Τμήμα, Βοηθός Προπονητή 2017