South BC Αλίμου
  • Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
    • Ιστορία
    • Οι στόχοι μας
    • Γήπεδα προπόνησης
  • ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • Υπεύθυνοι Ακαδημίας
    • Τμήματα
      • Stars
      • Junior
      • Προ-μίνι
      • Μίνι
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
  • ΑΓΩΝΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Menu Menu
  • Facebook
  • Instagram
  • Mail
Δελτία Τύπου

Μεγάλη Γιορτή South BC: 10 χρόνια προσφοράς, αθλητισμού και μπάσκετ στον Άλιμο

Στα κόκκινα ντύθηκαν τα μπασκετάκια επί της οδού Λυσικράτους στον Άλιμο χθες Τετάρτη  21/6, όπου έλαβε χώρα η μεγάλη γιορτή της South Αλίμου. Στα μπασκετάκια συγκεντρώθηκε πλήθος μικρών και μεγάλων αθλητών για  να γιορτάσουν τα 10 χρόνια λειτουργίας της South Αλίμου από την ίδρυση της, την  ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, την έναρξη των καλοκαιρινών camps και τέλος την ξέφρενη πορεία και την άνοδο του Εφηβικού τμήματος, υπό τις οδηγίες του coach Τσιριγωτάκη, στην Β Εσκανα ! 

 

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση και έδωσε συγχαρητήρια στους υπευθύνους, τους προπονητές αλλά και στους αθλητές του Συλλόγου. «Ως Δημοτική Αρχή κάνουμε ότι μπορούμε, ώστε οι αθλητικοί χώροι να αναβαθμίζονται σταθερά και καθημερινά».

 Ο Υπ. Ακαδημιών κ. Αλέξανδρος Άνθης προχώρησε σε μία σύντομη ανασκόπηση με τα πιο σημαντικά σημεία στην δεκαετή αυτή πορεία, με πολλές συγκινητικές στιγμές, ανέκδοτες ιστορίες και επιτυχίες που έμειναν χαραγμένες στις μνήμες όλων μας. 

Σημαντική η αναφορά στην διαρκή ανάπτυξη του Συλλόγου, όπου όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά  “Βασικός λόγος που η South Αλίμου κατάφερε να κατακτήσει πολλές κορυφές,  χαράζοντας μια ξεχωριστή πορεία στον χώρο του Ελληνικού μπασκετ τα τελευταία 10 χρόνια,  το οφείλει στην ύπαρξη ενός υγιούς οικοσυστήματος, και αυτο δεν είναι άλλο από τον Δήμο Αλίμου τη  Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο μας τον κ. Κονδύλη”.

 

Θεάσεις: 195
22 Ιουνίου 2023/by South BC
Share this entry
  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on WhatsApp
  • Share on Pinterest
  • Share on LinkedIn
  • Share on Tumblr
  • Share on Vk
  • Share on Reddit
  • Share by Mail
https://gosouth.gr/wp-content/uploads/2023/06/4.jpeg 1536 2048 South BC https://gosouth.gr/wp-content/uploads/2021/12/logosouth22.png South BC2023-06-22 14:16:332023-06-22 14:45:31Μεγάλη Γιορτή South BC: 10 χρόνια προσφοράς, αθλητισμού και μπάσκετ στον Άλιμο

Facebook

NEA

  • To 1ᵒ Μπασκετικό Event του Αλίμου πλησιάζει, South Summer Camp !10 Ιουνίου 2025 - 14:53
  • To ΝΧΤ LVL Basketball Camp, είναι για εσένα !9 Ιουνίου 2025 - 17:03
  • southbc Νέο Ωράριο Προπονήσεων & Λειτουργίας Γραμματείας (02–12/06)30 Μαΐου 2025 - 14:34
  • Τα Summer Camps της South BC Αλίμου είναι εδώ !22 Μαΐου 2025 - 11:19
 

South DNA

Επικοινωνία

Λυσικράτους 82 & Κονδύλη, Άλιμος

Τηλέφωνα

213 045 0612

Ακαδημίες

Baby basketball

Junior 

Προ – Μίνι

Μίνι

Fiesta South BC Αλίμου ! -ΤΕΤΑΡΤΗ 21/06/2023!! Λάμψη αστέρων στα Summer camps της South Αλίμου
Scroll to top